Followers

Wednesday, 1 August 2012

st0rY m0Rry .....

assalamualaikom n selamat malam sume stalker cik selipor yang setia menjenguk ke blog cik selipor yang tak seberapa nk penuh ngan story yang besh2 nih.. almklomlah cik selipor bukan la sorang blogger yang ternama kan,,so story2 cik selipor pown juz berkisahkan kehidupan n owng2 yg cik selipor cyunk jew..huhuh..so today cik selipor nk isikan entry ngan cter yang pagi nih buat cik selipor tersenyum bahagia sowng2...nak taw?? jum ikuti kisah perenggan yang seterusnye..
Cterye sal semalam pagi,,,setiap kli makn pagi (sahur)...mesti mem cik selipor akan tegur adiq bongsu cik selipor...c0z dy niy law makn jew msti da sebutir nasi terlekat kat bawah bibir..kta mem cik selipor law owng yg mkn cm 2,,akn ada ank tiri,,hahahaha,,,btollh kew??huhuhu,,mntak di jaoh kn,,,,,bila di fikir2kn,,kdng2 da btol gaq pew yg di katakn oleh mem cik selipor niy,,dan kdang2 pecah prot bila ayat yg terpacul dri mulut mem niy,,,,ishhh,,..naek blu r0ma,,mem niy bnyk no pntng larang...silap wat ckit jew msti da jew yg akn terkeluar dri mulot 2,,,huhuhu,,,papew pown kter owng bersyukur sngt dpt mem cik selipor niy,,walupown dy kadang2 marah,p dy syngkn kter owng,,, lagi law tang msak,,memang nom 1,,,di hati kami,,,,,,..hihihi...
hahaha,,nth pape lah yg cik selipor dok merapu jew niy kan,,
tuh jewlh nak story,,mesti kowng meluatkn nk bace,,hihihih,,jangan lah meluat cm 2 sekali kesian kan lah ckit kat cik selipor,,if  tanak bace tapew cik selipor tak esah pown..memang cik selipor wat blog pun untuk jadi tempat luahan hati cik selipor...k la sampai sini jewlh ye,,later cik selipor hupdate ag,,,,

wAsSalaM...........



P/S: Mem yg di maksodkan cik selipor adalah ratu hati kami PN NORA BTE MD DOM....luv u mom...........muah,,,,,

2 comments:

  1. first time pulak dengar psal ada ank tiri tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu,,kan,,xtawlh btol kew X??huuuh

      Delete

assalamualaik0mmm,,,,,,
hihihi,,,dah bce,,jgn lupa tinggalkn s0mthing t0k cik selip0r....
x bnyak,stu p0wn,jdilah,,hihii.........:)